piektdiena, 2012. gada 6. janvāris

"Eco Toys Latvia" veikalā "Dore"!

Latvijā ražotas kvalitatīvas rotaļlietas no dabīga koka

Lai bērni varētu rotaļāties ar drošām un attīstošām, nevis nezināmas izcelsmes un sastāva plastmasas rotaļlietām, jau septiņus gadus uzņēmums „Eco Toys Latvia” ražo kvalitatīvas koka rotaļlietas. 

Mēs "Dore"veikals piedāvājam nopirkt "Eco Toys Latvia" ražotas rotaļlietas pie mums veikalā Elizabetes 7
Jauni pievedumi, nepārtraukti!
Jaunākais mūsu veikalā ir Saliekama koka mājiņa,  60 detaļas. Izgatavota no bērza, bez ķīmiskas apstrades. Izmērs 19x20x26 cm. Iepakojums- kartona kārba.
Kā arī- Mazais domātājs -spēle brīnišķīgā iepakojumā. Rotaļlieta bērniem no 3 gadu vecuma. Sastāv no 9 vienadam figūrām 3 dažādās krāsās. Pielikumā instrukcija ar figūrām , kuras iespejams izveidot. Spēletājs var veidot arī savas konstrukcijas. Attīsta kustību koordinaciju un loģisko domāšanu.
Vēl arī- Krāsainas figurālas krellītes kartona kārbiņā. Uz aukliņas, kuras galā ir koka adatiņa, savirknētas 15 dažādu krāsu un formu figūriņas. Figūriņu vēršana attīsta kustību koordināciju un trenē mazos pirkstiņus. Rotaļlieta palīdz apgūt krāsas un ģeometriskās formas. Krāsas un formas var nedaudz atšķirties no parauga. Komplektā vienas krellītes. No 3 gadu vec.
Salikta koka mājiņa



Saliekamās mājiņas konstrukcija



Nav komentāru: